Om Mesterslagteren

Mesterslagteren er en sammenslutning af frie, dygtige, private slagtere, der alle har det til fælles, at vi altid er garant for et godt stykke kød.

Velkommen til

Mesterslagteren

Du kan altid være sikker på kvaliteten, og at vi altid gerne giver dig et godt råd med på vejen om, hvordan du skal tilberede dét, du køber i en af Mesterslagterens butikker.

Der findes nemlig ikke noget bedre end godt kød, der er tilberedt rigtigt.
Om os

Mesterslagteren

Hos os er der mening med kødet. Det betyder, at du naturligvis selv bestemmer, hvad du skal have – men vi bestemmer, hvordan det skal laves.

Det er nemlig ikke lige meget, hvor dit kød kommer fra, hvor det er modnet, eller hvordan det er skåret ud. Og her snakker vi ikke om modeluner, om den sædvanlige snak om bæredygtighed eller om fedtforskrækkelse. Godt kød er en standard, som er opstået gennem århundreder af god, dansk håndværkstradition. Godt kød er hverken en smagssag eller en personlig vurdering. Det er en menneskeret.

Udover selve kødet laver Mesterslagerens butikker også pålæg og andre specialiteter, der giver dig mundvand. Kig ind og se, duft og smag. Du vil altid kunne mærke forskellen hos mesteren.

Leder du efter noget?

0